eSID2

Trots zijn we dat we ons importeur voor de BeNeLux mogen noemen van een super fijn apparaat onder de naam eSID2. 

Voor 189 euro incl BTW & incl Verzenden heb je een apparaat welke niet alleen de mogelijkheid geeft alle foutcodes in het voertuig uit te lezen en te wissen maar nog vele andere functies.

De eSID2 kan het vermogen van de auto meten, je acceleratie tijden, huidige verbruik, staat van het roetfilter, staat van je acculading, turbodruk, luchtmassa en nog vele andere interessante weetjes over je eigen Saab.

De eSID2 is toepasbaar op iedere 9-3 tussen 2007 en 2014 gemaakt. Ook komt er binnen afzienbare tijd een eSID beschikbaar voor de versies van voor die bouwjaren.

Nog meer mogelijkheden van de eSID2 zijn bijvoorbeeld het altijd automatisch starten van de regensensor maar bijvoorbeeld ook 3 maal knipperen bij het eenmalig aanraken van de knipperlichthendel. Daarnaast is het mogelijk om een persoonlijke welkomstboodschap in te programmeren

 

Geïnteresseerd geworden in de mogelijkheden van dit apparaatje? Laat je gerust een keer door mij bij praten of probeer hem een keertje uit. Het gemak en de handigheid van een foutcode lezer met de capaciteiten van een TECH2 zijn stiekem onmisbaar voor de echte liefhebbers.

Om te bestellen stuur je simpelweg een mailtje met je gegevens naar dionhpt@gmail.com, daarna heb je hem binnen enkele dagen op de mat liggen.

Een kleine demo: